Auto occasion lease

Auto occasion lease biedt voor ondernemers veel perspectief! Het biedt perspectief, omdat u voor een laag bedrag per maand een mooie auto kunt rijden voor uw bedrijf. Een occasion lease kan meerdere voordelen voor uw bedrijf bieden. Een auto occasion lease heeft een lagere bijtelling dan nieuwe auto's. Waar de bijtelling voor nieuwe auto’s regelmatig omhoog gaat, blijft die van tweedehands auto’s gelijk.

Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen
Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen

Bereken uw maandbedrag!

Auto occasion lease bij VRA Lease

Een occasion lease auto heeft ook een kortere looptijd. U zit niet jarenlang aan uw lease auto vast. Stel uw bedrijf gaat beter lopen dan u eerst verwachtte, dan kunt u een grotere auto uitkiezen in ons wagenpark. Loopt het bedrijf iets minder goed dan gepland? Dan kan de auto ook aangepast worden naar een kleiner en goedkoper model. Een ander voordeel van een lease auto is de flexibiliteit die wij u kunnen bieden. Wij gaan samen met u in gesprek over uw wensen voor een auto en de mogelijkheden voor u. In dit gesprek komt ook het betaaltermijn waarin u de auto wilt aflossen aan bod. Wij maken gepaste afspraken met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen ervoor dat u de investering van een auto niet in 1 keer hoeft te doen, maar verdelen de kosten over de afgesproken periode.

Deskundig advies voor auto occasion lease

Wij leveren niet alleen bedrijfsauto’s, maar ook particuliere auto occasion lease is mogelijk bij ons! Bij elke vorm van auto occasion lease wordt er een bedrag per maand afgesproken met u. Wij zullen in een persoonlijk gesprek de gemaakte afspraken vastleggen, zodat u op de hoogte bent van de gemaakte afspraken en niet achteraf voor verrassingen komt te staan. U hoeft het bedrag niet in één keer op te brengen, maar per maand een vast bedrag te betalen aan ons. Wij leveren ook ‘full’ operational lease. Dit houdt in dat u alle kosten bij ons neer kunt leggen. Het onderhoud en de reparaties worden dan door ons geregeld. Bij ‘full’ operational lease zit ook de rente, administratie, assurantie en wegenbelasting. Hier betaalt u ook een vast bedrag per maand voor. Door dit allemaal bij ons neer te leggen, kunt u de auto zonder zorgen rijden! Wij bieden betrouwbaar en deskundig advies vóór, tijdens en na de financial lease.

Meer weten?

Wij van auto occasion lease zijn onderdeel van Autobedrijf A. van Rijswijk. Bij ons kunt u ook terecht voor het onderhoud of voor de reparaties van uw auto. Zien wij u snel?