Lease occasion nodig?

Bent u op zoek naar een professioneel autobedrijf die u kan helpen met het realiseren van een lease occasion voor een schappelijk bedrag per maand? Zoekt u een lease occasion in een bepaalde prijsklasse of heeft u een bepaald type occasion op het oog? Bij VRA Lease bieden wij u de mogelijkheid aan om uw occasion tegen een betaalbaar maandbedrag te leasen. In ons uitgebreide wagenpark vindt u vele jong gebruikte auto's. Onze auto's zijn zo goed als nieuw, maar bieden wij aan tegen scherpe prijzen! Een lease occasion van VRA Lease is een prachtige uitkomst voor startende ondernemers, MKB'ers en ZZP'ers. Behoort u ook tot deze doelgroep? Neemt u dan snel een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele prachtige, jong gebruikte auto's die wij u aanbieden! Benieuwd wat uw maandelijkse kosten zijn? Op onze website kunt u onze online lease calculator gebruiken. Binnen 24 uur heeft u een lease voorstel in uw inbox! 

Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen
Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen

Bereken uw maandbedrag!

Lease occasion bij VRA Lease

Op zoek naar een specialist voor lease occasion? VRA Lease zit gevestigd in het mooie dorpje Veen. Wij heten u van harte welkom op ons uitgebreide wagenpark. Op onze website bieden wij u een ruim overzicht aan van onze occasions. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u eerst een ritje wilt maken in uw gewenste occasion alvorens u een lease plan ondertekent. Dit is geen enkel probleem! Tijdens een proefritje vertellen onze adviseurs u graag meer over de voordelen die wij u bieden voor het leasen van een jong gebruikte occasion van VRA Lease. Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons op het juiste adres voor professioneel en duidelijk advies. Wij bieden u lage maandelijkse kosten, persoonlijk advies én u kunt al een occasion leasen vanaf 100 per maand! 

Interesse in een lease occasion?

Heeft u interesse in een lease occasion? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Een financial Lease is een leasevorm voor de zakelijke markt, deze is het beste te vergelijken met een zakelijke lening. U koopt de auto of bedrijfswagen, maar betaalt in maandelijkse termijnen aan de leasemaatschappij. In de (financial) lease overeenkomst spreekt u af hoeveel u per termijn betaalt. Op deze manier is de leasemaatschappij juridisch eigenaar van de auto en u bent economisch eigenaar. VRA Lease biedt zelf, zowel de leasing, als de auto's aan. Bij ons kunt u jong gebruikte auto's leasen. Onze auto's zien er als nieuw uit en onze prijzen zijn aantrekkelijk. Bij VRA Lease heeft u voor uw nieuwe auto géén grote investering op één moment, maar u verdeelt de kosten over een langere periode. Onze adviseur adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.