Selecteer een leaseauto & bereken uw leasetarief

Financial lease

Selecteer een leaseauto &
bereken uw leasetarief

Ontvang binnen 24 uur een Financial Lease voorstel!

Financial lease

Selecteer een leaseauto &
bereken uw leasetarief

Ontvang binnen 24 uur een Financial Lease voorstel!

Vindt uw lease auto

guy_car_blue

Occasion financial lease

Bent u op zoek naar een occasion financial lease? Steeds meer ondernemers en ZZP’ers kiezen voor een tweedehands occasion financial lease auto in plaats van een nieuwe auto. Wij geven deze autorijders groot gelijk! Over het algemeen zijn dit jong gebruikte auto’s die een aantal jaren of maanden in de lease zijn gebruikt maar waar weinig in gereden is. Deze auto's zien er vaak nog als nieuw uit. Een nieuwe auto schrijft de eerste jaren het meeste af wat de leaseprijzen hoog maakt over de gehele auto lease periode. Een jonge occasion heeft deze hoge afschrijving al gehad. Naast deze gunstige leasetarieven zijn er nog een aantal voordelen voor het leasen van een occasions. Ten eerste is het leasen van een occasion direct beschikbaar en uit voorraad leverbaar. Maar ook de zeer gewilde korte looptijd van het financial lease contract en het flexibel vaststellen van de looptijd zijn belangrijke voordelen voor een ondernemer. Wilt u de voordelen graag op een rijtje hebben? Wij gaan graag met u in gesprek over onze diensten en mogelijkheden van auto's.  

financial-lease-photo

Bereken uw maandbedrag!

Occasion financial lease bij VRA-Lease

Wij hebben een ruim en divers aanbod van occasion financial lease auto’s. Een jong gebruikte occasion ziet en rijdt als een nieuwe auto, maar dan veel goedkoper. In veel gevallen heeft de occasion zelfs nog de fabrieksgarantie omdat de auto nog niet oud is. Jonge occasions hebben de hoogste afschrijvingskosten al gehad en daardoor zijn de maandelijkse leaseprijzen laag en aantrekkelijk. Wij maken een lease voorstel op maat voor u zodat u precies weet waar u aan toe bent. Via financial lease profiteert u bovendien van fiscale voordelen zoals investeringsaftrek. Bij ons kunt u al een occasion financial lease afsluiten vanaf 100 euro per maand.

Occasion financial lease voor alle merken

Wij hebben een ruim en divers aanbod auto’s zoals Audi, BMW, Fiat, Ford, Kia, Land Rover, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen en Volvo. Van ieder merk hebben wij verschillende modellen. Om een indruk te krijgen van de merken en modellen die wij aanbieden, kunt u ons aanbod op de website bekijken en deze in het echt zien op ons wagenpark in Veen. Wij hebben gemiddeld een aanbod van 200 auto’s.  Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat over occasion financial lease? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij spreken graag de mogelijkheden met u door.

Waarom VRA Lease

  • Uniek concept: de auto en Financial Lease op 1 locatie

  • Geen extra kosten zoals bemiddelings- en/of administratiekosten

  • Looptijd tot wel 72 maanden mogelijk

  • Contact binnen 24 uur (op werkdagen)

  • Mogelijkheid tot boetevrij inlossen
  • Advies door ervaren leaseadviseur(s)

Bereken simpel en snel.

frontcarclick_blue
man_coins_arrows-1
man_contract-1

1. Selecteer
een leaseauto

2. bereken uw
leasetarief

3. Binnen 24 uur
een leasevoorstel

frontcarclick_blue

1. Selecteer
een leaseauto

man_coins-1

2. Bereken uw
leasetarief

man_contract-1

3. Binnen 24 uur
een leasevoorstel