Occasion financial lease bij VRA Lease

Bent u op zoek naar een occasion financial lease? Bent u op zoek naar een mooie auto die u kunt leasen tegen een scherp maandelijks bedrag? Al vanaf 100 euro per maand kunt u gebruikmaken van ons lease plan. Een occasion financial lease is een leasevorm voor de zakelijke markt. Occasion financial lease is het beste te vergelijken met een zakelijke lening. U koopt de auto of bedrijfswagen, maar betaalt in maandelijkse termijnen aan de leasemaatschappij. Bent u benieuwd wat ons lease plan voor u kan betekenen? Wij vragen u om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. 

Wat is occasion financial lease?

Financial lease is een leasevorm voor de zakelijke markt, deze is het beste te vergelijken met een zakelijke lening. U koopt de auto of bedrijfswagen, maar betaalt in maandelijkse termijnen aan de leasemaatschappij.

Wie is er eigenaar?

In de occasion financial lease overeenkomst spreekt u af hoeveel u per termijn betaalt. Op deze manier is de leasemaatschappij juridisch eigenaar van de auto en u bent economisch eigenaar.

Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen
Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen

Bereken uw maandbedrag!

Bereken direct uw occasion financial lease kosten!

Op zoek naar de kosten van een occasion financial lease constructie? Via onze online lease calculator kunt u gemakkelijk uw lease kosten berekenen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. U kunt ons uiteraard ook benaderen. Wij vertellen u graag meer over ons lease plan en de daarbij behorende leasekosten die u maandelijks afdraagt aan de lease maatschappij. U rijdt al een auto vanaf 100 euro per maand! Leasen is bij VRA Lease zeer eenvoudig. Aangezien u bij ons geen cijfers nodig heeft voor het leasen van een occasion is dit zeer interessant voor startende ondernemers, ZZP'ers en MKB'ers. Bij VRA Lease bieden wij zowel de leasing, als de auto's aan. In ons unieke wagenpark bieden wij u een ruim assortiment van jong gebruikte auto's. Bij ons kunt u jong gebruikte auto's leasen, deze zien er als nieuw uit, maar schelen ontzettend veel in de prijs. VRA Lease heeft veel auto's op voorraad, wilt u dus toch een andere auto? Wij hebben keuze genoeg!

Occasion financial lease bij VRA Lease

Via VRA Lease heeft u voor een nieuwe auto géén grote investering op één moment, u verdeelt de kosten over een langere periode. Hierdoor hoeft u niet in één keer een flink bedrag te betalen voor uw nieuwe auto. U betaalt in termijnen. Bij ons heeft u geen oerwoud aan cijfers, maar een eenvoudige en transparante financieringsvorm. Wij bieden u betrouwbaar én deskundig advies aan voor, tijdens en na de occasion financial lease. Onze adviseurs adviseren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Bent u benieuwd wat ons lease plan voor u als MKB'er of ZZP'er kan betekenen? Bent u op zoek naar een nieuwe auto, maar wilt u liever een goede auto leasen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen bij ons uitgebreide wagenpark. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden.