Occasion lease bij VRA Lease

Bent u op zoek naar occasion lease zonder een oerwoud aan cijfers? Wij bieden occasion lease met een eenvoudige en transparante financieringsvorm. Bent u net een bedrijf opgestart en bent u op zoek naar een gepaste bedrijfsauto? Zit u nog te twijfelen over een gebruikte auto of een occasion lease auto voor uw bedrijf? Een nieuwe auto is vaak een dure kostenpost bij het opstarten van uw bedrijf. Om uw liquiditeit hoog te houden, kunt u gebruik maken van een occasion lease in plaats van een nieuwe auto. Door een auto te leasen zijn de kosten overzichtelijk en elke maand hetzelfde. U weet waar u aan toe bent. U betaalt namelijk een vast bedrag per maand aan ons voor de lease. Doordat het maandbedrag hetzelfde blijft heeft u alle kosten op een rijtje en hoeft u niet in één keer een groot bedrag te betalen voor een auto. Wij bespreken met u het termijn af, waarin u de auto terug betaalt. Dit kan over een lange of korte termijn geregeld worden.

Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen
Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen

Bereken uw maandbedrag!

Deskundig advies voor occasion lease

Bij een occasion lease wordt u gelijk de economische eigenaar van de auto. De juridische eigendomsrechten blijft bij ons, omdat u een maandelijks bedrag aan ons betaalt voor de auto. Na de betaling van de laatste maand wordt u gelijk juridisch eigenaar van de auto en dit houdt in dat de auto dan volledig van u is. Nadat het laatste termijn betaald is, bent u verantwoordelijk voor wat er met de auto gebeurt, blijft u de auto rijden of gaat u hem verkopen. Er is veel mogelijk met een occasion lease, onze adviseurs adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van lease. Wij maken duidelijke afspraken met u voordat de lease daadwerkelijk plaatsvindt, zodat u tijdens de leasing niet voor verrassingen komt te staan.

Lease adviseur nodig?

Wij hebben een ruim aanbod aan occasion lease auto’s op ons wagenpark in Veen staan. Veen ligt in Noord-Brabant en ligt centraal gelegen tussen de A27 en de A2. Onze auto’s zijn vrijwel direct leverbaar uit voorraad aan u en daardoor kunt u snel de mobiliteit die past bij uw bedrijf aanschaffen. Wilt u bij het zien van de auto’s liever een andere auto? Dat is geen probleem, wij hebben genoeg auto’s op voorraad om de keuze te maken. Wij bieden van bijna elk merk auto’s aan. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan snel het kopje ‘aanbod’ op de website.