Occasion Prive Lease bij VRA Lease

Wat is Occasion Prive Lease? Occasion Prive Lease is een leasevorm voor de privé markt, deze is het beste te vergelijken met een privé lening. U koopt de auto of bedrijfswagen, maar betaalt in maandelijkse termijnen aan de leasemaatschappij. In het Occasion Prive Lease contract spreekt u af hoeveel u per termijn betaalt. Op deze manier is de leasemaatschappij juridisch eigenaar van de auto en u bent economisch eigenaar. Als het leasecontract is afgelopen, en alle termijnen zijn betaald, bent u zowel economisch als juridisch eigenaar van de auto. Occasion Prive Lease is daarmee een andere financieringsvorm dan bijvoorbeeld de reguliere lease of zakelijke lease. Wilt u kijken wat Occasion Prive Lease van VRA Lease voor u kan betekenen? Dan nodigen wij u uit een kijkje te nemen op onze website, bij onze online lease calculator. 

Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen
Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen

Bereken uw maandbedrag!

De voordelen van occasion prive lease

Wat houdt een Occasion Prive Lease in? Dit betekent dat u net zoals bij een Financial Lease contract een occasion kunt leasen vanaf 100,- per maand! Heeft u vragen over het leasen van een auto? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder met het vinden van een geschikte lease auto voor uw budget.  Bent u op zoek naar een Occasion Prive Lease auto?  Wij nodigen u graag uit om ons aanbod te bekijken in onze showroom of op onze website. Wij selecteren op basis van ons uitgebreide inkoopnetwerk uitermate geschikte modellen van de betere automerken. Ons wagenpark selectie van VRA Lease is divers met een ruime voorraad jong gebruikte modellen. Wij laten u graag eerst even kennis maken met de auto van uw keuze. Heeft u interesse in één van onze Occasion Prive Lease auto's, dan nodigen wij u graag uit om een proefrit te komen maken met de auto die u graag wilt leasen.

VRA Lease heeft een uniek wagenpark met een ruim en divers aanbod aan jong gebruikte auto's. VRA Lease biedt zelf zowel de leasing als de auto's aan. Bij ons kunt u jong gebruikte auto's leasen, deze zien er als nieuw uit, maar schelen ontzettend veel in de prijzen.  Wij hebben veel auto's op voorraad, wilt u dus toch een andere auto? We hebben keuze genoeg! Bij ons kunt u een auto leasen zonder cijfers, ook interessant dus voor startende ondernemers, ZZP'ers en MKB'ers.  Via VRA Lease heb je voor een nieuwe auto géén grote investering op één moment, u verdeelt de kosten over een langere periode. Bij ons heeft u duidelijkheid vooraf; u komt tijdens de leasing niet voor verrassingen te staan. Bij ons heeft u geen oerwoud aan cijfers, maar een eenvoudige en transparante financieringsvorm. U heeft bij ons binnen 24 uur een leasevoorstel in uw e-mail.