Opel occasion lease nodig?

Bent u op zoek naar een leuke Opel occasion lease? Vindt u het vervelend dat u in één keer een smak geld moet betalen voor een nieuwe auto? Bij VRA Lease hebben wij voor u de oplossing! Wij bieden u onze Opel occasion lease aan! Zo kunt u genieten van een nieuwe Opel occasion maar betaalt u niet in één keer uw aankoopbedrag! U betaalt namelijk in termijnen. Zo rijdt u al een Opel occasion vanaf 100 euro per maand! Bent u benieuwd wat ons Opel occasion lease plan voor u kan betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op ons uitgebreide wagenpark in Veen. Onze adviseurs vertellen u graag wat de passende mogelijkheden voor u zijn. 

Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen
Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen

Bereken uw maandbedrag!

Opel occasion lease bij VRA Lease

U bent bij VRA Lease uit Veen aan het juiste adres als u op zoek bent naar een jong gebruikte Opel occasion. Wij bieden u een zeer scherp leaseplan aan. In ons uitgebreide wagenpark vindt u verschillende soorten Opel's. De mogelijkheden voor het leasen van een Opel zijn eindeloos. Op onze website bieden wij u een uitgebreid overzicht aan van onze lease auto's. Laat u verrassen en inspireren door de vele prachtige occasions die wij u aanbieden. Het grote voordeel aan het leasen van een occasion bij VRA Lease is dat u in termijnen uw auto betaalt, geen oerwoud heeft aan cijfers en dat u precies weet waar u aan toe bent. Voor, tijdens en na de lease. Opel occasion lease is een leasevorm voor de zakelijke markt, deze is het beste te vergelijken met een zakelijke lening. U koopt de auto of bedrijfswagen, maar betaalt in maandelijkse termijnen aan de leasemaatschappij. In de Opel occasion lease overeenkomst spreekt u af hoeveel u per termijn betaalt. Op deze manier is de leasemaatschappij juridisch eigenaar van de auto en u bent economisch eigenaar.

Voordelen van Opel occasion lease

Bij VRA Lease least u een Opel zonder cijfers. Dit is erg interessant voor MKB'ers, ZZP'ers en startende ondernemers. Door via onze website direct te berekenen wat de lease kosten voor een Opel zijn, komt u niet voor verrassingen te staan. Maak direct gebruik van onze lease calculator en zie wat wij voor u kunnen betekenen! Bij VRA Lease heeft u voor een nieuwe Opel géén grote investering op één moment, u verdeelt namelijk de kosten over een langere periode. Interesse in ons lease plan? Binnen 24 uur heeft u al een leasevoorstel in uw inbox.