Tweedehands auto leasen ZZP

Bent u op zoek naar tweedehands auto leasen zzp? Wilt u graag een auto leasen voor uw bedrijf, maar is een nieuw model niet nodig? Wij hebben ook verschillende tweedehands auto’s in ons assortiment. Via tweedehands auto leasen zzp zijn er genoeg modellen verkrijgbaar bij VRA lease. Wij hebben een groot wagenpark in Veen waar zowel nieuwe als gebruikte auto’s klaarstaan voor de lease. Bent u er nog niet helemaal uit of u een nieuwe of gebruikte lease auto wilt voor uw bedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een nieuwe en gebruikte auto en wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur het leasevoorstel in uw email heeft staan, zodat u de voorstellen naast elkaar kunt leggen om de juiste keuze te maken. Zo rijdt u al een tweedehands leasen auto zzp voor 100 euro per maand. U kunt er ook voor kiezen dat u begint met een tweedehands auto en deze later omwisselt voor een nieuwere auto.

Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen
Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen

Bereken uw maandbedrag!

Tweedehands auto leasen zzp bij VRA Lease

Wij begrijpen dat u denkt dat een nieuwe auto veel duurder is dan een tweedehands auto. Een tweedehands auto leasen zzp is vanaf 100 euro per maand al mogelijk bij ons. Een nieuwe lease auto daarentegen is ook al mogelijk vanaf 109 euro per maand. Dit scheelt maar 9 euro per maand. Voor dit bedrag rijdt u bijvoorbeeld een nieuwe Volkswagen Polo Bluemotion. Wij hebben verschillende modellen die qua prijs dichtbij elkaar liggen. Weet u zeker dat u een tweedehands auto wilt leasen voor uw bedrijf? Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. De grootste afschrijvingen van de auto vinden namelijk plaats in de eerste 2 jaar. Heeft u een lease auto van 2 jaar of ouder, dan bent u prijstechnisch het beste af. Ook de fiscale voordelen die financial lease aanbiedt geven het meeste rendement bij een jongere auto. U krijgt dan als ondernemer de beste deals. Zullen wij samen met u kijken naar de beste keuze voor u en uw bedrijf? Wij zien u graag tegemoet voor uw tweedehands auto leasen zzp.

Lease adviseur nodig voor tweedehands auto leasen zzp?

VRA lease is gevestigd in het Brabantse dorpje Veen. Veen ligt centraal gelegen tussen Den Bosch, Breda en Gorinchem. Wij beschikken over deskundige vakmensen die u advies op maat aanbieden. Wij bieden verschillende merken auto's aan, bijvoorbeeld Peugeot, Seat, Fiat of een Ford. Bent u op zoek naar een leaseadviseur? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u hier graag meer over.