Volvo occasion lease bij VRA Lease

Bent u opzoek naar een Volvo occasion lease? En is dit boekhoudtechnisch voor u interessant? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Hieronder vertellen wij u graag wat financial lease inhoud:

Wat is Financial Lease?

Financial lease is een leasevorm voor de zakelijke markt, deze is het beste te vergelijken met een zakelijke lening. U koopt de auto of bedrijfswagen, maar betaalt in maandelijkse termijnen aan de leasemaatschappij. Hierdoor is een Volvo occasion lease een goede en boekhoudvriendelijke oplossing. Zo heeft u geen grote investering, maar op maandelijkse basis een afschrijving.
 

Wie is er eigenaar?

In de (financial) lease overeenkomst spreekt u af hoeveel u per termijn betaalt. Op deze manier is de leasemaatschappij juridisch eigenaar van de auto en u bent economisch eigenaar.

Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen
Financial lease auto's aanbod van VRA Lease in Veen

Bereken uw maandbedrag!

Waarom Volvo occasion lease?

Op zoek naar jong gebruikte Volvo occasion lease? VRA heeft een uniek wagenpark in Veen, met een ruim en divers aanbod van jong gebruikte auto's. VRA biedt zu zowel de leasing als de jong gebruikte auto's aan. Bij ons kunt u jong gebruikte auto's leasen, deze zien er als nieuw uit, maar schelen ontzettend veel in de prijzen. We een breed aanbod in auto's en veel auto's op voorraad, maar bent u toch geinterresseerd in een andere auto? We hebben keuze genoeg! 

 

Leasen zonder jaarcijfers

Bij ons kunt u een auto leasen zonder cijfers. Dit is zeer interessant voor startende ondernemers onder ons, zoals de ZZP'ers en de MKB'ers.  Leasen is zeer eenvoudig, en voor iedereen toegangbaar. Bij VRA Lease kunt u direct online uw lease kosten berekenen en er zijn mogelijkheden in onze lease calculator. Via VRA Lease heeft y voor een nieuwe auto géén grote investering op één moment, maar u verdeelt de kosten over een langere periode.

Advies op maat

Onze adviseurs adviseren u graag vrijblijvend over de passende mogelijkheden voor uw Volvo occasion lease. Bij ons heeft u duidelijkheid vooraf; u komt tijdens de leasing niet voor verrassingen te staan. Bij VRA lease heeft u geen oerwoud aan cijfers, maar een eenvoudige en transparante financieringsvorm. Wij bieden betrouwbaar en deskundig advies vóór, tijdens en na de financial lease. U heeft bij ons binnen 24 uur een leasevoorstel in uw e-mail. U rijdt bij ons al in een prachtige auto vanaf 100 euro per maand.

Alle modellen Volvo occasions

Bij VRA lease hebben wij verschillende soorten Volvo occasions lease . Wij hebben een groot divers aanbod Volvo's in onze showroom voor u klaar staan. Wij hebben prachtige v40 Volvo's, stoere v60 Volvo's, unieke v70 Volvo's en tot slot onze prachtige xc60 Volvo's.